Nieuws

NOLIKO Maaseik zonder druk naar Zaksa Kedzierzyn-Kozle (POL) voor de 3e CL-confrontatie

<p>Foto ZUPP</p>

Dinsdagnamiddag rond 14.00 uur worden spelers en staff in de luchthaven van Eindhoven verwacht voor de Ryanair-vlucht naar Krakow, ook wel het Poolse Firenze genoemd wegens zijn gigantische rijkdom aan cultureel erfgoed en een populaire bestemming voor een leuke citytrip. Vandaar nog een uurtje bus en een training in voorbereiding van de dubbele confrontatie op het toneel van de Europese Champions League tegen het team van de Belgische Red Dragon Sam Deroo, de topper Zaksa Kedzierzyn-Kozle, Poolse landskampioen en bekerwinnaar in 2017.

In de ijzersterke Poolse competitie verloor dit team ook dit seizoen nog geen enkele wedstrijd. Afgelopen zaterdag ging Jastrzebski Wegiel van ex-NOLIKO-speler Dardan Lushtaku, in eigen huis de boot in tegen het team van onze Belgische rode draak. Maar in de Champions League hadden zij tegen Izmir de grootste moeite om daar te winnen. Elke set ging met het kleinste verschil in het voordeel van de Polen. En ook tegen Trentino moesten ze alles uit de kast halen na een 0-2-achterstand.

NOLIKO Maaseik met volle buit terug uit Waremme

<p>Foto Pierre Pires Madeira</p>

Afgelopen zondagnamiddag trok het team van Joel Banks niet alleen met vlaai en knapkoek op de koffie in Waremme. Ook mochten de spelers als gulle Driekoningen voedselpakketten meenemen in het kader van de benefietactie van de Wawa’s ten voordele van het steuncomité Hesbicoeur. Hoofdsponsor NOLIKO liet zich eveneens van zijn beste kant zien en deed onder de vorm van conservengroenten een gulle duit in het zakje van onze barmhartige Waalse broeders.

De wedstrijd werd gespeeld in de indrukwekkende, gloednieuwe sporttempel de “Pôle-Ballon de la Province de Liège”. Alleen bij de bouw ervan zijn ze wellicht vergeten nog een ‘poutrel’ bij te steken naar het dak, want het lage plafond zou in het spel een prominente rol opeisen.

Een wedstrijd op één van de schaarse zonnige zondagen van deze winter, - een mens zoekt dan liever de buitenlucht op, in plaats van de binnenlucht van een sportarena -, dat zijn niet de meest ideale omstandigheden om met volle focus aan een wedstrijd te starten. En daar hadden de Maaslanders duidelijk last mee in de eerste set tegen het uitgekookte team uit Borgworm.

Sterk als eik, is Maaseik! Met zijn allen naar de bekerfinale en supporter voor ons NOLIKO Maaseik

<p>Foto ZUPP</p>

Yes, we did it again! De eerste doelstelling voor dit seizoen is bereikt: NOLIKO Maaseik speelt op zondag 18 februari om 14u00 zijn 25e bekerfinale van België!

Zorg dat je erbij bent in het Antwerpse Sportpaleis, want nu we zover zijn, willen we natuurlijk ook winnen! NOLIKO Maaseik rekent op je!

Wil je in het rode supportersvak zitten? Reserveer dan je tickets voor dit topsportevent, de goeie ouwe klassieker MAASEIK – ROESELARE.

We bieden je verschillende opties aan.

 

Prijzen voor tickets, met of zonder opties:

1. Ticket: € 28, € 3 (-12j)

2. Ticket + shirt: € 30, € 5 (-12j)

3. Ticket + shirt + bus: € 40, € 15 (-12j)

4. Als VIP met een luxe brunch in de STEENGOED Arena (9u30-11u30) + tickets + shirt + bubbelsbus: € 90

 

Al die aangeboden mogelijkheden kun je reserveren via info@noliko-maaseik.be of telefonisch via +32 89 56 26 78.

NOLIKO Maaseik met voedselpakketten naar Waremme, met punten terug?

<p>Foto Jos Franssen</p>

Aanstaande zondagnamiddag om 15.00 u maakt het Rode Leger van Joel Banks de verplaatsing naar de fonkelnieuwe sporttempel de “Pôle-Ballon de la Province de Liège” in Borgworm.

In de EuroMillions Volley League speelt NOLIKO Maaseik de terugwedstrijd tegen de plaatselijke vedetten van VBC Waremme. In de heenronde van deze reguliere competitie bezorgden zij de Maaslanders een loeier van een wake-up call door in de STEENGOED Arena met 2-3 te komen winnen. De Limburgers begrepen het signaal en plaatsen hun team terug op het juiste spoor.

De WaWa’s daarentegen konden deze stunt niet herhalen tegen de top 4, maar vochten wel voor wat ze waard waren tegen de andere teams in de reeks en kunnen zich nu mooi handhaven aan de top van de rechterkolom in het klassement.

In de kwartfinales van de Belgische Beker kwamen we deze sympathieke Waalse ploeg, gebouwd rond spelverdeler Lienert Cosemans, ook al tegen, maar toen konden zij geen vuist van betekenis maken.

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie
Inhoud syndiceren

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2017

CONTACT

 

Volleybalclub NOLIKO Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@noliko-maaseik.be