Bestel nu je NOLIKO Maaseik abonnement 17/18

<p>Foto ZUPP</p>

Heeft die ene bal het plafond geraakt of niet? We zullen het nooit weten. Zeker is wél dat het "cadeautje van de scheids" (?) een v23ergiftigd geschenk bleek te zijn, en dat onze eeuwige rivalen precies dáár de broodnodige boost van adrenaline, energie en fanatisme oppikten om de wedstrijd opnieuw te laten kantelen…

Niks aan te doen: details maken soms het verschil. Dát is topsport… Roeselare was verdomd sterk, jawel, en Roeselare heeft de titel zeker niet gestolen. Maar we waren er zó verdomd dicht bij... Kom, nog een laatste keer, in koor: verdomme toch!

Bij de meesten is deze kater intussen doorgespoeld. En zoals het hoort, tellen we nu weer brandend van ambitie af naar het volgende volleybalseizoen. Zo laat als het vorige startte, zo vroeg start 2017-2018: midden september is het al zo ver, en het wordt iets minder hectisch, met minder midweekwedstrijden.

Het stond in de sterren geschreven dat er in het tussenseizoen opnieuw druk moest worden gesleuteld aan ons team.

Joel Banks schuift door naar de T1. Hij wordt ongetwijfeld een waardige opvolger voor Daniel Castellani die een absolute topclub gaat leiden in topvolleyballand Brazilië (bovendien een heel eind dichter bij zijn heimat Argentinië).

Rob Bontje en Branislav Skladany wilden het een ietsje rustiger gaan doen. Martijn Colson steunt z'n pa bij de uitbouw van een stiekem sterk Lindemans Aalst. Enkele jongeren konden zich – ook wel door blessurelast – niet doorzetten zoals zij en wij dat gehoopt hadden, en gaan hun geluk elders beproeven.

De ruggengraat van ons team – onze drie hoek-receptiespelers – is gebleven: Kamil, Jelte en Nicolas Bruno zijn drie kerels waarmee je naar de oorlog kunt. In de speurtocht om de teampuzzel compleet te krijgen, werd uitgekeken naar talent, gestalte, progressiemarge en vooral persoonlijkheid: de gedrevenheid, de passie en de wil om te knokken. NOLIKO Maaseik is immers opnieuw actief op de drie fronten (competitie, Europees en beker) en het is dus geen overbodige luxe om alle posities dubbel te bezetten met een uitgebreide kern van een tiental volwaardige en direct inschakelbare spelers. Op het moment dat wij deze brief schrijven, moeten we wat het team aangaat nog één vraagteken omzetten in een uitroepteken…

Die spelers krijgen het komende seizoen 2017-2018 een volledig nieuwe uitrusting. NOLIKO Maaseik is in zee gegaan met het Italiaanse sportmerk Errea dat bezig is om voor ons team een unieke eigen sportwear te ontwerpen.

Kortom: NOLIKO Maaseik is alive & kicking. Wij gaan er opnieuw tegenaan, wij willen opnieuw voor vuurwerk zorgen in onze sporttempel, en we rekenen hiervoor weer op de steun van onze sympathisanten en trouwe abonnees (die zoals elk jaar mooie voordelen genieten).

Om organisatorische redenen zouden we je betaling graag willen ontvangen tussen 1 juli en 15 augustus 2017. Reserveren kan hier of via onze webshop.

Tot binnenkort op de tribune!

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2017

CONTACT

 

Volleybalclub NOLIKO Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@noliko-maaseik.be

 

Comments