Nieuws

Smaakmaker Timo TAMMEMAA blijft langer bij NOLIKO Maaseik

Timo Tammemaa heeft zijn contract bij NOLIKO Maaseik met één jaar verlengd.

De sympathieke Est blijft nog zeker tot einde mei 2019 zijn rol spelen in de STEENGOED Arena. “Ik ben zeer blij om mijn verblijf in Maaseik te kunnen verlengen”, zegt Timo.

Technisch directeur Wout Wijsmans is trots dat hij de middenspeler in Maaseik kan houden: “Timo is op en naast het veld een belangrijke speler voor ons. We zijn blij om hem langer aan ons te kunnen binden.”

Timo speelde dit seizoen +/- 45 officiële matchen bij NOLIKO Maaseik en mag absoluut een vaste waarde genoemd worden.

Aan de vooravond van de ‘best of 5’ is dit prima nieuws opnieuw een mentale opsteker voor de Maaslandse volleybalfamilie.

 

NOLIKO Maaseik rekent op een CHL-waardige, sportieve titelstrijd

<p>Foto HBVL</p>

Komende zaterdag is het dan zo ver. Voor de zoveelste keer mag NOLIKO Maaseik zich in de strijd werpen voor de 15e landstitel. We moeten al tot 21 april 2012 terug gaan voor de vorige kampioensbeker. In het laatste jaar Vital Heynen, - iedereen wist toen al dat hij met het Duitse nationale team naar de Olympische Spelen in Londen wilde en daar ook nog in slaagde -, klopte het NOLIKO-team van captian Jo Van Decraen Euphony Asse-Lennik van hoofdcoach Marko Klok.

Daarna kroop het stof in de prijzenkast in de STEENGOED Arena. We gaan hier het proces van de onverhoopte sportieve neergang niet nog eens maken, maar we hebben de kelk tot op de bodem geledigd. De laatste jaren, en in het bijzonder nadat het sportieve roer werd overgenomen door Wout Wijsmans, Daniel Castellani en Joel Banks, zagen we eindelijk weer licht aan de tunnel. De prestaties en sportieve resultaten gingen er zienderogen op vooruit. Afgelopen seizoenen mochten we bij momenten duimen en vingers likken van het hoogstaande spel, de spanning en de beleving in de STEENGOED Arena.

NOLIKO Maaseik leidt Lindemans Aalst via de rode loper uit de competitie

<p>Foto HBVL</p>

Behalve wedstrijdritme kon NOLIKO Maaseik weinig gaan rapen afgelopen zaterdag in Sportcomplex Schotte aan de Kapellekensbaan in Erembodegem. Voor de Maaslanders waren de kaarten sowieso al geschud. Lindemans Aalst wilde voor één keer Alain Van Dam uit de hilarische reeks ‘Het Eiland’ gehoorzamen door “Alles [te] geven”. De 3e plaats veilig stellen voor het Europese ‘CEV-cup’-ticket en voor de eer bleken bijkomende motieven.

En net daar leek het er op dat men aan de andere kant van het land geen rekening wilde houden met dit scenario. En dus waren de Oost-Vlaamse carnavalisten dan ook genoodzaakt om alles uit de kast te halen voor deze zo begeerde bronzen medaille. En zo gebeurde ook. Eénmaal bekend dat Par-ky Menen voor de volle buit was gegaan in de Hel van Mjiende, moesten Jhon Wendt en Co wel tot het uiterste gaan. En dat hebben de Knapkoekers geweten…

NOLIKO-4Ever trekt met autobus naar Roeselare

Voor de uitwedstrijd tegen Knack Roeselare legt NOLIKO-4Ever een bus in op woensdag 25 april 2018 om 20u30.

Leden : 8 € | Niet leden : 13 € | Kinderen tot 16 jaar gratis.

Inkomticket niet inbegrepen (reservatie vd tickets wordt door NOLIKO-4Ever gedaan).

Vertrek is voorzien aan de parking achterzijde zwembad om 16u30. Je bent pas ingeschreven na betaling.

Overschrijven kan op rekeningnummer: BE14 2350 1470 2683 (BIC: GEBABEBB), met de vermelding: “bus Roeselare 25/04” of contant met een thuiswedstrijd van NOLIKO Maaseik (21/04).

De trip gaat enkel door bij voldoende belangstelling (minimum 25 personen).

Inschrijven per +32 494 19 04 93 of via mail: evy.borgouns@telenet.be

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie
Inhoud syndiceren

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2017

CONTACT

 

Volleybalclub NOLIKO Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@noliko-maaseik.be