NOLIKO Maaseik doet het goed in de media...

We worden op verschillende fronten gevolgd door de vele volleyballiefhebbers: op de website, de televisie, de Facebookpagina of in de krant. Om aan te geven dat de interesse in onze club het afgelopen seizoen nogmaals is toegenomen willen we u deze mooie statistieken zeker niet onthouden.

Zo werden er ten eerste 17 wedstrijden live uitgezonden op tv. Om en bij de 4 miljoen kijkers bekeken zo de wedstrijden van de ploeg van het Maasland.

Daarnaast verzorgde de club naar goede gewoonte ook weer vele nieuwsbrieven, 95 stuks om precies te zijn. Via deze weg kon het laatste nieuws over NOLIKO Maaseik door alle ingeschrevenen op de voet gevolgd worden.

Ook op de sociale media worden we op de voet gevolgd. Zo staken ongeveer tweeduizend nieuwe mensen hun duimpje omhoog op onze Facebookpagina (momenteel 8.561 likes). Maar buiten de mensen die onze pagina liken, vinden ook andere mensen hun weg naar de pagina van Volleybalclub NOLIKO Maaseik. Zo werden midden in het seizoen meer dan 35.000 personen bereikt met één enkele post. Daarnaast steeg ook op Twitter het aantal volgers.

Om alle info over de club op een rijtje te vinden surf je het best naar onze website: www.noliko-maaseik.be. Afgelopen seizoen vonden een hele hoop mensen hun weg naar onze site al. Zo kreeg de website circa 60.000 unieke bezoekers over de vloer die zorgden voor 469.867 paginaweergaven.

Al deze belangstelling op de verschillende media zou niet mogelijk zijn zonder de hulp van ons vast team. Daarom wil NOLIKO Maaseik dan ook een ‘dikke merci’ geven aan Johan, Jos, Piet, Patrick, Bram, Frank, Marc, Luc, Koen, Guido en Eric.

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2017

CONTACT

 

Volleybalclub NOLIKO Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@noliko-maaseik.be