NOLIKO Maaseik wil ‘medical joker’ uitspelen…

Kwetsuren en kwaaltjes teisteren momenteel zowat elke topclub. Een geval apart is onze Noor Anders MOL. De jonge Europese kampioen beachvolleybal kreeg omstreeks Nieuwjaar af te rekenen met een klaplong. Na wekenlange rust en revalidatie was het twee maanden later opnieuw ‘bingo’. Einde verhaal voor Anders. Héél jammer en ook heel vervelend, voor hem (met het beachvolleybalseizoen voor de deur) én voor NOLIKO Maaseik dat vorige week zijn sympathieke supersub heeft moeten uitzwaaien…

Morgen verwelkomen we in Maaseik de Kroatische linkshandige aanvaller Ivan Raic. Deze 28-jarige stevige knaap (6 maart 1989; 2m03, 99 kilo) komt momenteel uit voor Monza (Italië). Ivan Raic is een soort volleybalzwerver die de voorbije jaren actief was bij clubs in Italië, Griekenland, Turkije, Montenegro, Frankrijk en Kroatië. Hij behoort overigens ook tot de Kroatische nationale selectie.

Morgen en overmorgen zullen de medische staf en de trainers Ivan Raic op de rooster leggen. Als alles naar wens verloopt, zal hij NOLIKO Maaseik versterken tot het einde van dit seizoen, als ‘medical joker’ voor Anders Mol.

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2017

CONTACT

 

Volleybalclub NOLIKO Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@noliko-maaseik.be