Sebastian Gevert: stevige concurrent als opposite...

Het huiswerk van technisch directeur Wout Wijsmans en zijn sportieve staf is bijna klaar. De laatste puzzelstukjes worden ingepast. Net als de voorbije jaren moet ook nu weer ruim een half team vervangen worden. Dat is niet ideaal, maar het is zoals het is. Trouwens… onze blijvers zijn stuk voor stuk erg waardevolle spelers, en we versterkten ons al met meerdere internationals. Kortom: NOLIKO Maaseik zal ook in 2017-2018 meespelen voor de knikkers!

In het Tsjechisch-Boheemse Ceske Budejovice (in het Duits ook bekend als Budweis, en ja, daar komt bier vandaan…) tikten we zopas opposite Sebastian Gevert op de kop.

Sebastian Gevert (°27 juni 1988) heeft zowel de Duitse als de Chileense nationaliteit. Hij is overigens kapitein van de Chileense nationale ploeg. Sebastian startte zijn volleybalcarrière bij de Chileense topploeg Club Manquehue. In 2010 week hij uit naar Europa om achtereenvolgens in Palma (ESP), Espinho (POR), jarenlang in Düren (GER) en uiteindelijk één jaar bij VK Jihostroj Ceske Budejovice (CZE) te spelen.

Sebastian Gevert is een linkshandige reus van 2m04. Bij NOLIKO Maaseik gaat hij de concurrentie aan met Jolan Cox. Dat belooft!

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2017

CONTACT

 

Volleybalclub NOLIKO Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@noliko-maaseik.be

 

Comments