Sloveen Dane Mijatovič nieuwe middenman voor NOLIKO Maaseik

Rob Bontje gaat in Achel het volleybal een ietsje afbouwen, Martijn Colson keert terug naar het Lindemans Aalst van zijn vader-manager, Alejandro Vigil Gonzalez zoekt na zijn ontbolstering wellicht een nieuwe uitdaging… en dus speurt onze technische staf geduldig de markt af naar waardige en betaalbare opvolging voor ons middencompartiment. (Grote kerels met eindeloos lange armen die ermee kunnen leven dat het blok hun eerste en belangrijkste taak is. Die evenzeer telkens opnieuw supergeconcentreerd en getimed moeten inlopen en 'dreigen' voor die schaarse eerste tempo… En die dan ook nog vinnig genoeg zijn om tóch nog iets zinvols te doen met een eventuele ziekenhuisbal, om de korte aanvalsdekking te verzorgen en om af en toe een verdwaalde bal om te toveren tot een keurige pas...)

Vorige week stelden we de Est Timo Tammemaa voor als nieuwe middenman, vandaag presenteren we Dane Mijatovič voor diezelfde positie. Dane (°5 februari 1992) is een rechtshandige Sloveen van 2m02 die al vanaf zijn 16e deel uitmaakt van de nationale (jeugd)selecties van Slovenië.

Dane Mijatovič heeft tamelijk honkvast en trouw zowat zijn hele volleybalcarrière voor de Sloveense subtopper Odbojkarski Klub Salonit Anhovo gespeeld. Alleen in het seizoen 2014-15 waagde hij zich aan een buitenlands avontuur, bij VC Argex Duvel Puurs. Voor de intussen 25-jarige Dane is het nu of nooit om de stap te zetten naar een Europese subtopper. NOLIKO Maaseik bijvoorbeeld. Welkom Dane!

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2017

CONTACT

 

Volleybalclub NOLIKO Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@noliko-maaseik.be