Warme ontvangst in de LOTTO Dôme voor Knack Roeselare

<p>&copy; Foto ZuPP (Guido Schepers)</p>

Het gonsde van activiteit afgelopen Paasdagen in de LOTTO Dôme. Volley(ballend) Limburg was naar het Maasland afgezakt voor de traditionele Bekers van Limburg. En dat er op het scherp van de snee gestreden werd, daar kon iedereen getuige van zijn! We zagen wedstrijden vol beleving, passie en overgave en vooral fiere winnaars en wat sip kijkende verliezers, die achteraf wel blij waren dat ze er bij waren (tweede worden in een finale klinkt altijd beter dan voorlaatste). Met veel trots zagen we ook ons eigen jeugdtalent presteren. Miniemen jongens (U13) moesten de eer aan hun tegenstander laten, maar wat een spanning in set 3, die nipt verloren werd met 29-31 en uiteindelijk de veer brak van het aanstormende talent. De jonge roodhemden van de Scholieren (U17), Junioren (U19) en Provinciale ploeg, ook allemaal mannen onder 21, doen het beste verhopen voor de toekomst van NOLIKO Maaseik. Indrukwekkend was ook de demo-kamp tussen de 2 teams uit de Special Olympics reeks. Alle uitslagen, sfeerverslagen en –foto’s van de Beker van Limburg vindt u hier.

Aan ALLE deelnemers, gefeliciteerd met jullie inzet en prestaties. Hartelijke dank aan de Limburgse Bond (inmiddels omgedoopt tot Volley Limburg), aan de scheidsrechters en vooral ook aan alle vrijwilligers die zich met veel ijver hebben ingezet om dit evenement op poten te zetten en te ondersteunen. Werkelijk hartverwarmend om op jullie medewerking te mogen rekenen!

Minstens even hartverwarmend verwelkomen we dinsdagavond onze tegenstander in de 8ste speeldag van de play-offs. Voor de zesde keer dit seizoen treffen we Knack Roeselare. De tussenstand in wedstrijden is 3-2 in het voordeel van de West-Vlamingen.

Maar belangrijker dan de bordjes in evenwicht brengen is voor NOLIKO Maaseik winst behalen. Want bij winst krijgen de Maaslanders uitzicht op 3 zekerheden: (1) finaleticket en strijd om de landstitel, (2) Champions League ticket volgend seizoen, (3) thuisvoordeel in de strijd om de finales. De volgorde is willekeurig en de beer is nog niet geschoten, bijgevolg gaan we zijn vel ook nog niet te koop aanbieden. En ook het thuisvoordeel is geen garantie, dat hebben we vorig seizoen jammerlijk mogen ervaren…

In ieder geval rekenen we op een sportieve wedstrijd dinsdagavond, zowel op als naast de Court. Met provocatie, middelvingers, getrek en getier schiet niemand op. Want geef nu toe, we houden toch allemaal van deze mooie sport die volleybal heet? Laat er ons samen een leuke pot van maken! Ook topvolleybal moet een feest zijn voor iedereen!

Agenda

Dinsdag 18 april ’17 om 20u30 NOLIKO Maaseik - Knack Roeselare

Zaterdag 22 april ’17 om 20u30 Callant Antwerpen - NOLIKO Maaseik

Dinsdag 25 april ’17 om 20u30 Lindemans Aalst - NOLIKO Maaseik

Voor tickets klik HIER

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2017

CONTACT

 

Volleybalclub NOLIKO Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@noliko-maaseik.be